Vad kan jag hjälpa dig med?

Mitt mål är att från du kommer till mig, har jag fullt fokus på att hitta vad du behöver hjälp med. Du berättar, jag lyssnar. Jag ställer frågor, ibland verkar de ologiska, men oavsett så kommer vi fram till vad du behöver göra annorlunda, eller förändra för att du ska leva ditt bästa liv.

Jag är utbildad inom hypnosterapi, klassisk psykologi, schematerapi och jobbar också med NLP. Men det är egentligen inte så viktigt, för mig är relationen och förtroendet högsta prioritet. Sen har jag sett till att fylla på med många redskap för att vara säker på att du får bästa hjälpen just för dig.

Här är några av de saker jag kan hjälpa dig med:

‘ Att leva som Du vill, inte som andra tycker att du bör, borde eller måste- Att hitta vad som är din sanning, dina värderingar- Inte den som andra gett dig.

‘ Relationer- Oavsett om du vill ta dig ur en destruktiv relation, hitta nycklar att komma tillbaka till kärleken, eller öppna upp för en ny relation, så kommer vi lyckas med det.

‘ Bryta negativa beteendemönster och ersätta dem med nya, friska sätt att möta världen- Det här är det jag gjort och gör mest och jag älskar det.

‘ Komma ur stress och få kontakt med dig själv, med dina känslor igen- De flesta lever på så hög aktivitetsnivå att vi stänger av kontakten mellan knopp och kropp. Hur ska vi kunna ta vettiga beslut, ha fungerande relationer och arbetssituationer då? Med en djupavslappning varje dag hittar du tillbaka till din inre röst igen.

‘ När vi kör fast i vissa mönster kommer vi inte ur dem, för vi ställer fel frågor, om och om igen. Och får fel svar. Jag har andra frågor som hjälper dig att se livet ur ett annat perspektiv.

‘ Om du är förälder har jag lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med framför allt tonåringar. Har du hamnat i ett läge där du inte vet vad du ska ta dig till, är du välkommen att konsultera mig så lägger vi upp en plan.

Om du har något annat du vill jobba med så hör av dig. Alla behöver vi hjälp ibland, jag har flera personer som coachat och handlett mig genom åren, så även nu.
För i slutändan är vi alla människor, ingen är fullkomlig. Det vore ju ganska tråkigt också.

One thought on “Vad kan jag hjälpa dig med?

 1. Maria Edward september 30, 2015 / 2:03 e m

  Hej!
  Fått tips av en vän som börjat hos dig som kund. Gick in här på bloggen eftersom jag bär o lever dessa tankar så gott det går i den logiska världen. Har själv ett företag Själaro som jag jobbar med att utveckla, men det är inte därför jag skriver. Läste att du har föreläsningar som jag blev nyfiken på. Jag arbetar även med personalfrågor o ska ha en halvdag med hälsoinspiratörer och chefer för att vidareutveckla sitt arbete och funderar på om detta kan vara något för oss och vad du tar för det?
  Ha en fin eftermiddag!
  Hälsningar
  Maria Edward

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s