Om mig.

Hej!

Jag heter Johnny och jag har varit en sökare efter att förstå varför vi människor gör som vi gör i nästan hela mitt liv.

Det har lett till att jag under hela mitt vuxna liv läst, utbildat mig och hjälpt människor att förstå sig själva bättre och sett dem förändra sina liv på ett positivt sätt.

Jag ville förstå vad jag behövde göra för att leva det liv som jag ville leva, inte hur man bör, borde eller måste leva. Enligt andras behov. För att jag skulle kunna hjälpa andra göra detsamma!

Jag är socionom och har en psykoterapiutbildning. Jag har även utbildning inom Hypnosterapi (Svenska föreningen för klinisk hypnos)

Jag har också utbildat mig inom Schematerapi, en fantastisk metod som hjälper dig att upptäcka de livsteman som styrt dina val på alla plan, på ett destruktivt sätt. Med att först se dem, för att sedan via övning skapa nya, sunda livsregler kan du leva det liv du vill och förtjänar. Så som det borde vara med andra ord.

Jag är också licensierad NLP-practitioner.

Under sommaren/hösten 2014 var jag också i New York och gick en utbildning med Les Brown, en av världens mest anlitade bland talare, kommunikatörer och coacher. Jag är en del av den grupp som sattes ihop efter utbildningen för fortsatta uppdrag inom coaching och public speaking. Därför satsar jag nu mycket på att komma ut och föreläsa så mycket det går, det är så kul!

Jag skriver också. Har jobbat som journalist en period. Och skrivit två böcker.
Märkesbögen heter den första som kom ut 2011.
I januari 2014 släpptes min nya bok, Och du ska kalla dig man – ett relationsdrama där mannen är den som blir utsatt.

När jag träffar människor är den jag möter i fokus. Mitt mål är att alla jag möter ska känna att den är viktigast i världen under vår stund tillsammans. Om jag lyckas med det vet jag att vi kan uppnå vad som helst tillsammans.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s