Föreläsning: Att känna sig annorlunda-om ADHD och andra funktionsmöjligheter.

Jag fick en fråga för ett tag sedan om jag ville komma och föreläsa utifrån mina erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar med ADHD och ODD (Trotssyndrom). Självklart svarade jag Ja!

Jag har haft förmånen att få arbeta med många barn/ungdomar med dessa diagnoser under åren och fått lära mig massor av dem genom vår tid ihop. I den här föreläsningen har jag i del 1 samlat ihop det jag tycker är viktigast att veta för att förstå vad det innebär för någon att leva med dessa diagnoser, och vilka uttryck det kan ta sig. Del 2 handlar om vilka förhållningssätt som fungerar bäst när det handlar om att arbeta med den problematik det bär med sig i dessa diagnoser, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för varje individ.

Föreläsningen är 2×45 minuter. Min förhoppning är att kunna bidra med en ökad förståelse och kunskap inom det här viktiga och aktuella området. Efter föreläsningen finns det tid och möjlighet för fortsatta diskussioner och utbytande av erfarenheter och kunskaper. Min filosofi är att ju mer vi lär oss, desto större är chansen att vi kan göra positiv skillnad i andras liv.

Vill du boka en föreläsning, eller ha mer information, så når du mig här: johnnymartinsson@hotmail.com.

One thought on “Föreläsning: Att känna sig annorlunda-om ADHD och andra funktionsmöjligheter.

  1. paerlermoar februari 2, 2016 / 11:40 f m

    Det bra du kan ge och ta uppmärksamhet.Uppmärksamhet är ett primärt behov och lika viktigt som att äta när vi är hungriga sova när vi är trötta och dricka när vi är törstiga. Spädbarn dör utan uppmärksamhet. Vuxna blir psykiskt eller fysiskt sårbara. Här är en metod att fylla på din känslomässiga bank.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s