Hypnos! Vägen till ditt nya liv.

I år är det 15 år sedan jag gick min utbildning för att få mitt hypnosintresse dokumenterat på ett diplom. Jag hade under flera år studerat ämnet flitigt, tagit mig igenom terapi med hypnos som klient … för att hitta mig själv, men också för att veta vad mina klienter skulle gå igenom.

Jag har mött många människor under dessa år och jag har sparat många av de fantastiska redogörelser för hur hypnosterapin har förändrat deras liv. För hälsan, deras relationer, beteendemönster … ja på så många livsförändrande sätt att jag kanske rent av måste skriva en bok om det en dag …

Min mentor och handledare, Robert S Jerde’n, skrev sin egen bok, Kroppen vet mer än huvudet, ungefär samtidigt som vi kom i kontakt med varandra för nästan 20 år sedan. Han har lärt mig så mycket, gett mig så mycket kunskaper från sina nästan 40 år i hypnosens tjänst.

Under det senaste året har jag ägnat en stor del av min tid åt att utbilda mig enligt de senaste rönen och kunskaperna inom hypnosterapi. Jag har dessutom gått en utbildning inom NLP, en fantastisk kombination ihop med hypnosen. Jag är därför mer än någonsin redo att att säga att det finns nästan ingenting jag känner att det inte går att lösa med hypnosterapi.

Just nu är trycket större än någonsin och jag har aldrig upplevt fler som vill ha hjälp via hypnosen och dess fantastiska möjligheter till den sköna avslappningen, som är en grundläggande förutsättning för att få kontakt med oss själva och vad vi behöver, men också den extremt snabba och behagliga vägen till förändring som metoden erbjuder.

Trots det har jag möjlighet att erbjuda tider just nu. För att jag brinner mer än någonsin, för att jag vill hjälpa så många som möjligt. Är du en av dem som tror att det här kan vara vägen till frihet och att leva som du vill, så hör av dig.

Oavsett önskar jag dig allt gott och en strålande hälsa, på alla plan.

/Johnny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s