Kickstarta ditt nya jag!

Nytt år, nya möjligheter!

Jag vet inte vad du har för mål, drömmar eller saker du vill få en lösning på från och med nu. Vad jag däremot vet är att om du behöver stöd och hjälp med det du vill uppnå, kan jag hjälpa dig.

Och jag vill ge dig ett erbjudande, för jag vet också att pengar, eller avsaknaden av dem, tyvärr ofta är ett hinder när det gäller att få den hjälp vi behöver.

Därför erbjuder jag de fem första som hör av sig en deal: Vi träffas två gånger, och där kommer vi hitta nycklarna för att du ska ta dig framåt. Sen har du tillgång till mig via mail med frågor och svar.

Jag är så säker på att du kommer lyckas att jag dessutom erbjuder dig pengarna tillbaka om du ändå inte skulle känna att du fått det du sökte. Låter det bra? Hör av dig här och berätta vad du vill uppnå så hör jag av mig: johnnymartinsson@hotmail.com

Då hoppas jag vi hörs snart så vi kan köra igång!

Allt gott
/Johnny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s