Ledighet

Det har varit tyst ett tag från mig. Det har varit väldigt intensivt under lång tid, och det behövdes vila och ny energi.

Om du är sugen på New York men tänker att det blir jobbigt på sommaren med värmen, då rekommenderar jag starkt att bo ute på Long Beach, Long Island. En underbar sandstrand och tåget går direkt till Penn station mitt på Manhattan. 50 minuter så är du mitt i pulsen. Om du som jag gillar både storstad och strand. Har du möjlighet att bo på The Allegria, så ta den. En pärla. Med den här utsikten på morgonen.

Image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s