Nu kör vi!

Det är fantastiskt egentligen. När man har ett mål, jobbar för det och sedan steg för steg närmar sig.

När jag skrev boken var det för att sätta ljuset på det ämne vi människor påverkas av och i många fall brottas med genom livet: relationer. Och varför vi gör de val vi gör.

Att skriva den blev också ett sätt för mig att förstå mig själv bättre, varför jag tänkt, känt och agerat som jag gjort. Jag har under 20 års tid, läst, studerat och arbetat med relationer och människor. Inte minst med mig själv. Men nu kunde jag se klarare. Sammanfoga bitarna. Skapa förutsättningar för att gå åt ett annat håll i fortsättningen. Det som varit är förbi, framtiden kan jag påverka.

Den 18:e maj tänker jag ha en kväll om det här. Du är välkommen om du vill vara med. Platsen är Berzeliigatan 19, tiden 18.00. Vi ska prata om allvarliga saker, men jag lovar, vi ska skratta också! 🙂 Och förresten, det handlar inte bara om relationer heller, utan val gör vi ju hela tiden …

Vill du komma så mejla mig snarast. Det blir trångt, men mysigt!

En annan sak som jag tänkt på det senaste. Jag har länge följt en av mina stora förebilder i USA. Han erbjuder sina klienter ett möte. Ingen lång terapi alltså, utan ett tillfälle där man går igenom livsituationen och får hjälp att se nya möjligheter, nya insikter. Skapar nya förutsättningar för att må bättre. Leva mer efter sina egna behov och förutsättningar.

Är det möjligt? har jag tänkt. Faktum är att det ger ofta förbluffande resultat. Det är också tyvärr så att det ofta är när vi behöver prata med någon så att ekonomin sätter stopp.

Jag har provat det här nu och vet att det ger resultat. Därför erbjuder jag nu möjligheten att boka in en timma. Ring eller mejla mig om du vill göra det. Skype funkar också alldeles utmärkt!

0722-432156, johnnymartinsson@hotmail.com

För er som frågat efter var boken kan köpas: http://www.bokus.com/bok/9789186293185/och-du-ska-kalla-dig-man

Allt gott

2 thoughts on “Nu kör vi!

 1. Madeleine Olsson april 26, 2014 / 8:50 f m

  Hej vannen,

  jag laser nu din bok med tarar i ogonen,… jag vet att inte vald hjalper men min initiala reaktion var och ar att jag skulle vilja a en fika men den sk Emma…hoppas hon far hjalp..

  Du ar kalas fin

  tack for att du ar min van

  kraaaaaam

  Madeleine Olsson Senior Spa Director Middle East & Africa Four Seasons Hotel Doha The Corniche, PO Box 24665, Doha, Qatar voice: +974 4494 8820 fax: +974 4494 8282 email: madeleine.olsson@fourseasons.com

  Connect with us on:

  From: Johnny Martinsson To: madeleine.olsson@fourseasons.com, Date: 04/25/2014 02:09 PM Subject: [New post] Nu kör vi!

  johnnymartinsson posted: ”Det är fantastiskt egentligen. När man har ett mål, jobbar för det och sedan steg för steg närmar sig.När jag skrev boken var det för att sätta ljuset på det ämne vi människor påverkas av och i många fall brottas med genom livet: relationer. Och varför vi”

  • johnnymartinsson april 26, 2014 / 10:14 f m

   Hej!

   Ja det kan jag förstå men ibland som du vet, förstår vi först i efterhand varför vissa kommer in i våra liv.

   Tack och tack för att du är min! Så gott att se dig igen😊

   Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s