Tacksam.

Igår var det min födelsedag. Den var … annorlunda. Fredagen innan fick jag ett telefonsamtal från P4 om jag ville vara gäst på måndagen. De hade läst intervjun i Vision och ville lyfta upp ämnet. Jag tackade med glädje ja, förstås. En finfin födelsedagspresent, tyckte jag.

Jag kände mig lugn. Ända tills jag klev in i studion. Men jag hade fått goda tips av min vän som jobbat större delen av sitt yrkesliv på radion, hade tänkt igenom vad jag ville säga och inte säga, så jag var säker på att även om jag blev nervös så skulle jag få sagt det jag ville. Sa jag till mig själv.

Och det kändes faktiskt bra. Jag var glad och lättad när jag lämnade studion och gick ut i solen. Tog några djupa andetag och kände spänningarna släppa.

Många har hört av sig efteråt och jag är så glad för det. Människor som är tacksamma över att jag tar upp ämnet, och jag uppskattar verkligen att de tar sig tid att höra av sig och berätta det. Det betyder mycket. Väldigt mycket.

Om du missade det och är nyfiken, så lät det såhär: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=5836870&playaudio=4920244

 

 

2 thoughts on “Tacksam.

  1. Lena april 18, 2014 / 5:27 e m

    Du klarade dig riktigt bra 🙂 Har själv varit ett par ggr i radion i jobbet och varit såå nervös. Du lät lugn, samlad och förtroendegivande. Lycka till i framtiden!

    • johnnymartinsson april 18, 2014 / 6:14 e m

      Tack Lena! 🙂 Jo det är pirrigare än man kan tro. Tack och detsamma till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s