Har du drömt om det?

Den kanske vanligaste reaktionen när jag säger att jag skrivit böcker är ”åh, det skulle jag också vilja, det har jag alltid drömt om!”

Det finns många anledningar som svar på min följdfråga ”varför gör du inte det då?” Men den enda som håller, tycker jag, är att det helt enkelt är helt fel timing. Livet som småbarnsförälder brukar inte vara bästa tiden, till exempel.

Om du har lusten, passionen, tagit beslutet att ”nu j-vlar”, men ändå kör fast. Kommer till sidan 25 och känner att det dör igen … och igen. Då har jag kanske en grej för dig.

Jag är inte Hemingway, inte ens Lisa Marklund, men en sak vet och kan jag: Hur man får ur sig en bok. Eller två. Tre… så, here’s the deal:

Jag håller på och ordnar om mitt liv. För att göra det jag brinner för, som får tid och rum att blanda sig likt ett kalejdoskop. Och en sak jag velat göra länge men inte hunnit med, är att hjälpa andra, dig kanske, att förverkliga bokdrömmen.

Som en pt. Fast istället för att bygga din kropp så bygger vi din historia. Om du vill så lovar jag se till att du gör det. Jag lovar inte att det blir en bestseller. Men något du kommer vara stolt över att du gjort. Och vem vet vad det kan leda till?

Upplägget: En första träff där vi går igenom vad du vill och lägger upp mål. Efter dina förutsättningar. Sen bestämmer vi hur och när vi ska ha kontakt. Jag kommer inte ge mig förrän du har ett manus du kan vara stolt över. Och gå vidare med.

Så, är du intresserad? Ring mig på 0722432156 eller maila:johnnymartinsson@hotmail.com

Som Tony Robbins säger det: Get excited and take action! Typ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s