Nya tider, nya sätt att mötas.

I över tjugo år har jag utbildat mig på universitet, fristående utbildningar, föreläsningar … förutom alla hundratals böcker jag läst bara för att jag ville förstå varför vi människor gör som vi gör, inte minst jag själv. Det lustiga är att jag fortfarande tycker det är lika kul, spännande, intressant.

Jag vet inte varför, men jag tycker om att hjälpa människor. Sen om det handlar om att visa en vilsen turist vägen till Avenyn spelar inte så stor roll. Men det är klart, att vara med när någon inser varför de hamnat i den livssituation de befinner sig i och hjälpa dem hitta en annan väg, det är naturligtvis större.

Med den senaste utbildningen känns det som en stor pusselbit föll på plats. Inte minst på det personliga planet.

Jag har själv under åren tagit hjälp av människor som jag känt haft dels kunskapen, men som också förstått vem jag är. För mig har det alltid varit viktigt att vara ödmjuk och inte tro att man kan allt själv. Då är man ute på hal is. Det senaste året har jag haft den fantastiska coachen Sofia Guldbrand som rådgivare och bollplank. Det har hjälpt mig ta sjumilakliv i min utveckling. Jag har samtidigt under tiden gått igenom några riktigt tuffa prövningar och kunnat använda dem tillsammans med Sofia för att lära mig vad de står för. Ovärderligt.

Eftersom tid är en bristvara och avstånd ibland en faktor så erbjuder jag nu möjlighet att ha samtal utifrån dina behov via Skype eller telefon. Vill du ses ”på riktigt” så går det också alldeles utmärkt, såklart.

Har du frågor eller vill boka en tid så ring: 0722-432156. Eller maila: johnnymartinsson@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s